Shopping cart

Detyra Ime: Vëllimi I Parë Llogaritja (Paperback)

Detyra Ime: Vëllimi I Parë Llogaritja Cover Image
$15.00
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Disa njer z besojn se kalor sia sht vet m nj dashuri e's kaluar's, nj kujtim i but p r nd rruesit nostalgjik , por nuk sht k shtu. Kalor sia e zemr's dhe e shpirtit ekziston edhe sot. sht nj pasuri e trash guar nga paraardh sit tan q dinin ta nd rtonin bot n n t cil n ne zhvillohemi, por q ne shpesh p rpiqemi ta shkat rrojm p r joshjen e thjesht t fitimit dhe t fuqis , ose me egoiz m t past r individualist. Jarl Al de Basseville sht an tar i k tyre kalor sve t koh rave moderne, t atyre q nd rgjegjja e t cil ve rritet n nivelin e njer zve p r t zhdukur t v rtetat q do t transformojn bot n aktuale. Ai sht personi q denoncon dhe i cili nuk ka frik nga asgj "kjo Europ nxiton n kanalizimet e pakujdesis dhe t fluturimeve t nd rsjella, duke u krijuar nga institucionet q krijohen nga skemat e vogla zgjedhore." Pasardh's i fuqish m i mbretit t Anglis Uilliam Pushtuesi, i kreut t Normandis Robert Courteheuse dhe i legjend's Guilhelm de Gellone, Al de Basseville e p rjet son tradit n e shkat rruesit t madh t dragoit, jo vet m duke denoncuar keqdashjet e qeverive tona, por duke propozuar zgjidhje p r problemet q na pushtojn .


Product Details
ISBN: 9781770767140
ISBN-10: 1770767142
Publisher: Editions Dedicaces
Publication Date: May 14th, 2018
Pages: 188
Language: Albanian