Shopping cart

Libri I Kompletuar I Ështërtive Të Jugut (Paperback)

Libri I Kompletuar I Ështërtive Të Jugut By Brikena Xhafa Cover Image
$47.98
Backordered

Description


mb lsirat jugore jan t njohura p r mb lsin e tyre t k ndshme dhe shijet ngush lluese.


Ato shpesh p rmbajn p rb r's si arra, patate t mbla, pjeshk dhe melasa q pasqyrojn trash gimin e pasur bujq sore t Shteteve t Bashkuara t Jugut. K to mb lsira shpesh shijohen pas nj vakti t p rzem rt, dhe ato jan nj m nyr popullore p r t mbyllur nj mbledhje t miqve dhe familjes. Disa mb lsira klasike jugore p rfshijn byrekun e pekanit, k pucarin e pjeshk's, pudingun me banane dhe kekun me kadife t kuqe. Shum nga k to mb lsira jan p rcjell brez pas brezi dhe jan b r element kryesor t preferuar t kuzhin's jugore.


Vitet e fundit, ka pasur nj ringjallje t interesit p r mb lsirat jugore, pasi kuzhinier t dhe kuzhinier t e sht pis eksperimentojn me p rb r's dhe teknika t reja duke ruajtur ende shijet klasike t jugut.


Product Details
ISBN: 9781835311578
ISBN-10: 1835311571
Publisher: Brikena Xhafa
Publication Date: July 3rd, 2023
Pages: 252
Language: Albanian