Shopping cart

ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРА (Paperback)

ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРА By Андон &#10 Cover Image
$45.47
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Добре дошли в света на ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ
В тази готварска книга ви каним да се впуснете в кулинарно пътешествие, което е в съответствие с принципите на диетата GOLO. С фокус върху пълноценни храни, балансирано хранене и внимателно хранене, диетата GOLO дава възможност на хората да постигнат управление на теглото и цялостно здраве. Тази готварска книга служи като спътник на вашето GOLO пътуване, предлагайки подхранващи рецепти, които радват вкусовите ви рецептори, като същевременно подкрепят целите ви за здраве.
Диетата GOLO е съсредоточена около идеята за балансиране на нивата на инсулин, насърчаване на здравословен метаболизъм и захранване на тялото с храни, богати на хранителни вещества. Тази готварска книга празнува тези принципи, като представя колекция от вкусни, удовлетворяващи рецепти, които включват здравословни съставки и вкусови профили от различни кулинарни традиции. Той е предназначен да ви вдъхнови и да ви даде възможност да създавате ястия, които са едновременно подхранващи и приятни, превръщайки вашето GOLO изживяване в кулинарно приключение. На тези страници ще откриете съкровищница от рецепти, включващи пресни продукти, постни протеини и пълнозърнести храни.
От живи салати и обилни супи до ароматни основни ястия и безпроблемни десерти, ние подбрахме колекция, която отговаря на различни вкусове и диетични предпочитания. Всяка рецепта е внимателно изработена, за да осигури балансирано хранене и контрол на порциите, като същевременно доставя вкусовете и удовлетворението, за които жадувате. Но тази готварска книга е нещо повече от компилация от рецепти. Ние също така предоставяме въведение в принципите и науката зад диетата GOLO, пре


Product Details
ISBN: 9781835317068
ISBN-10: 1835317065
Publisher: Not Avail
Publication Date: August 1st, 2023
Pages: 258
Language: Bulgarian