Shopping cart

ГОТВАРСКА КНИГА С НУЛЕВО (Paperback)

ГОТВАРСКА КНИГА С НУЛЕВО By Габри&#107 Cover Image
$44.98
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Добре дошли в готварската книга Zero Belly
В тази колекция от подхранващи рецепти ви каним да се впуснете в пътуване към вашето по-здравословно състояние. Подходът Zero Belly се фокусира върху подхранването на тялото ви със здравословни съставки, които насърчават балансиран метаболизъм, подпомагат изгарянето на мазнини и поддържат цялостното благосъстояние. Тази готварска книга е вашето ръководство за създаване на вкусни ястия, които ще ви помогнат да постигнете целите си за здраве и фитнес.
В Zero Belly вярваме, че храната може да бъде едновременно подхранваща и засищаща. Подбрахме колекция от рецепти, които дават приоритет на съставки с високо съдържание на хранителни вещества и вкус, като същевременно са с ниско съдържание на добавени захари, нездравословни мазнини и изкуствени съставки. Тези рецепти са предназначени да ви помогнат да оптимизирате метаболизма си, да поддържате здравословно храносмилане и да постигнете по-слабо и здраво тяло. На тези страници ще намерите разнообразие от апетитни рецепти, които обхващат набор от вкусове, текстури и кухни. От обилни закуски и живи салати до ароматни основни ястия и безпроблемни десерти, създадохме разнообразна колекция от ястия, които ще ви държат доволни и енергични през целия ви ден. Всяка рецепта е внимателно изработена, за да ви осигури баланс от макронутриенти, витамини и минерали, като същевременно е вкусна и лесна за приготвяне.
Но тази готварска книга е нещо повече от компилация от здравословни рецепти. Ще ви преведем през принципите на подхода Zero Belly, ще споделим съвети за избор на съставки, ще предоставим стратегии за планиране на хранене и ще предложим прозрения в науката зад подхранването на тялот


Product Details
ISBN: 9781835518564
ISBN-10: 1835518567
Publisher: Not Avail
Publication Date: September 1st, 2023
Pages: 252
Language: Bulgarian