Shopping cart

НУЛА ТРБУХА КУВАР (Paperback)

НУЛА ТРБУХА КУВАР By Тара В&#10 Cover Image
$44.98
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Добро дошли у Куварку Зеро Белли
У овој колекцији хранљивих рецепата, позивамо вас да кренете на пут ка здравијем себи. Приступ Зеро Белли фокусира се на исхрану вашег тела здравим састојцима који промовишу уравнотежен метаболизам, помажу у сагоревању масти и подржавају опште благостање. Ова куварска књига је ваш водич за прављење укусних оброка који ће вам помоћи да постигнете своје циљеве у вези са здрављем и фитнесом. У Зеро Белли-у верујемо да храна може бити и хранљива и задовољавајућа.
Саставили смо колекцију рецепата који дају приоритет састојцима који су богати хранљивим састојцима и укусом, а имају мало додатих шећера, нездравих масти и вештачких састојака. Ови рецепти су дизајнирани да вам помогну да оптимизујете метаболизам, подрже здраво варење и постигнете мршавије и здравије тело. На овим страницама ћете пронаћи разне рецепте који задиру у уста који обухватају низ укуса, текстура и кухиња. Од обилних доручка и живих салата до укусних главних јела и десерта без осећаја кривице, направили смо разноврсну колекцију оброка који ће вас одржати задовољним и пуним енергије током целог дана. Сваки рецепт је пажљиво осмишљен како би вам обезбедио баланс макронутријената, витамина и минерала, док је и даље укусан и лак за припрему. Али ова куварица је више од обичне компилације здравих рецепата.
Провешћемо вас кроз принципе приступа Зеро Белли, поделићемо савете о избору састојака, обезбедити стратегије за планирање оброка и понудити увид у науку која стоји иза исхране вашег тела за оптимално здравље. Наш циљ је да вас оснажимо да доносите информисане одлуке о храни коју једете и да створите одржив и пријатан приступ здравој исхраl.


Product Details
ISBN: 9781835518571
ISBN-10: 1835518575
Publisher: Not Avail
Publication Date: September 1st, 2023
Pages: 244
Language: Serbian