Shopping cart

A VÉGSŐ CHIMICHURI szakácskönyv (Paperback)

A VÉGSŐ CHIMICHURI szakácskönyv By Hanga Deák Cover Image
$46.47
Usually Ships in 1-5 Days

Description


dv z lj k a "A V GSŐ CHIMICHURI szak csk nyv"-ban, amely az tlev l a chimichurri sz sz l nk 's sokoldal vil g nak felfedez's hez.
Az Argent n b l sz rmaz chimichurri egy zletes 's gy gyn v nyes fűszer, amely a vil g konyh inak kedvelt alapanyag v v lt. Ebben az tfog szak csk nyvben arra invit lunk, hogy fedezze fel a chimichurri v gtelen lehetős geit, a hagyom nyos grillez si klasszikusokt l az innovat v, kort rs fordulatokig. A Chimichurri sz sz egy kulin ris csoda, amely l nk zeiről, arom's fűszern v nyeiről 's zamatos z ről ismert. M g gyakran a grillezett h sokhoz t rs tj k, a chimichurri sokoldal's ga nem ismer hat rokat.
Ebből a k nyvből megtudhatja, hogyan haszn lhatja a chimichurri-t az telek sz les sk l j ra, a tenger gy m lcseitől 's z lds gektől a t szt kig 's szendvicsekig. Legyen sz tapasztalt szak csr l vagy h zi szak csr l, aki izgalmat szeretne adni az teleknek, a "A V GSŐ CHIMICHURI szak csk nyv" mindenki sz m ra tartogat valamit. A t bb mint 100, a chimichurri sokf le alkalmaz's nak bemutat's ra gondosan ssze ll tott recepttel egy kulin ris utaz sra indulhat, amely nnepli a kreativit st, az zeket 's a felfedez st.
Csatlakozzon hozz nk, mik zben belemer l nk a chimichurri vil g ba, felt rva gazdag t rt nelm t, kultur lis jelentős g t 's kulin ris lehetős geit. K nnyen k vethető receptjeivel, hasznos tippjeivel 's lenyűg ző fot ival, amelyek v gigvezetik az utat, ez a szak csk nyv a v gső forr's a chimichurri műv szet nek elsaj t t's hoz 's mindennapi főz si reperto rj ba val be p t's hez. Gyűjtsd ssze teh t a hozz val kat, les tsd meg a k seket, 's k sz lj fel, hogy felszabad tsd a chimichurri vibr l zeit a konyh dban.
Ak r egy h zt ji lakom t's t get, ak r egy gyors h tv gi vacsor t k sz t, a "A V GSŐ CHIMICHURI szak csk nyv" a legjobb tmutat , amellyel minden falatban megtapasztalhatja ennek az ikonikus sz sznak a var zs t.


Product Details
ISBN: 9781836231578
ISBN-10: 1836231571
Publisher: Hanga Deak
Publication Date: May 7th, 2024
Pages: 248
Language: Hungarian