Shopping cart

Libër Gatimin Chimichurri (Paperback)

Libër Gatimin Chimichurri By Ylli Balliu Cover Image
$46.98
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Mir se vini n "LIB R GATIMIN CHIMICHURRI", pasaporta juaj p r t eksploruar bot n e gjall dhe t gjithanshme t salc's chimichurri.
Me origjin nga Argjentina, chimichurri sht nj er z aromatike dhe barishtore q sht b r nj element kryesor i dashur n kuzhinat anemban globit. N k t lib r gatimi gjith p rfshir's, ju ftojm t zbuloni mund sit e pafundme t chimichurri, nga klasik t tradicional t pjekjes n skar deri tek kthesat inovative bashk kohore. Salca Chimichurri sht nj mrekulli e kuzhin's, e njohur p r arom n e saj t ndritshme, barishtet aromatike dhe tang n e shijshme. Nd rsa shpesh shoq rohet me mish t pjekur n skar , shkatht sia e chimichurri nuk njeh kufij.
N k t lib r, do t m soni se si t p rdorni chimichurri p r t ngritur nj gam t gjer pjatash, nga ushqimet e detit dhe perimet deri te makaronat dhe sandui et. Pavar sisht n se jeni nj kuzhinier me p rvoj ose nj kuzhinier n sht pi q k rkon t'i shtoj emocionet vakteve tuaja, "LIB R GATIMIN CHIMICHURRI" ka di ka p r t gjith . Me mbi 100 receta t kuruara me p rpik ri p r t shfaqur aplikimet e ndryshme t chimichurri, ju do t filloni nj udh tim kulinarie q feston kreativitetin, shijen dhe eksplorimin. Bashkohuni me ne nd rsa g rmojm n bot n e chimichurri, duke eksploruar historin e saj t pasur, r nd sin kulturore dhe potencialin e kuzhin's.
Me receta t thjeshta p r t'u ndjekur, k shilla t dobishme dhe fotografi mahnit se p r t'ju udh hequr gjat rrug's, ky lib r gatimi sht burimi juaj p rfundimtar p r t zot ruar artin e chimichurri dhe p r ta p rfshir at n repertorin tuaj t p rditsh m t gatimit. Pra, mblidhni p rb r sit tuaj, mprehni thikat tuaja dhe p rgatituni t l shoni shijet e gjalla t chimichurri n kuzhin n tuaj. Pavar sisht n se po gatuani nj fest n oborrin e sht pis ose po p rgatitni nj dark t shpejt nat n e jav's, "LIB R GATIMIN CHIMICHURRI" sht udh zuesi juaj kryesor p r t p rjetuar magjin e k saj salce ikonike n do kafshat .


Product Details
ISBN: 9781836231622
ISBN-10: 1836231628
Publisher: Ylli Balliu
Publication Date: May 13th, 2024
Pages: 248
Language: Albanian